Menu Luk

Tagarbejde

Tagarbejde
Tagarbejde. Bendtsen  Montage.
Alt i tagarbejde
Tagarbejde

Tagarbejde

Tømrer og snedker

Tømrer og snedker

Tømrer og snedker

NYT TAG ELLER TAGRENOVERING?

Tagarbejde

NYT TAG ELLER TAGRENOVERING?

NYT TAG ELLER TAGRENOVERING?

NYT TAG ELLER TAGRENOVERING?

Alt i tagarbejde

Alt i tagarbejde

Lad os stå for tagarbejdet

Lad os stå for tagarbejdet

Lad os stå for tagarbejdet

previous arrow
next arrow

Skal du udskifte eller reparere tag?

Taget er et af husets vigtigste elementer. Det beskytter mod vind og vejr, og derfor er det altafgørende, at det er yderst solidt. Har du brug for tagarbejde? Vi har den nødvendige ekspertise til at udføre det tagarbejde. Vi er vant til både store og små projekter for private og erhverv. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører på markedet, hvilket ikke bare betyder solidt håndværk, men også de bedste materialer inden for tagarbejde.

Husk, at du kan spare mange penge på tagarbejde, hvis små utætheder bliver opdaget i tide.

Hvilken type tag skal du så vælge? Uanset hvilken type tag du ønsker, kan vi være dig behjælpelig med gode råd og vejledning på de forskellige tagtyper, så du får den bedst tænkelige tagløsning, der passer til netop dit hus.

om teglsten tag

teglsten tag

Teglsten er vel nok det mest klassiske tag, der findes og ses på langt de fleste murmester- og patriciavillaer. Teglsten udmærker sig særligt ved sin lange holdbarhed og minimale vedligeholdelse. Tegl har som udgangspunkt ikke behov for at blive renset og vil blot patinere naturligt. Dertil kommer, at tegl både er god til at holde på varmen og afgive den alt efter temperaturer, hvilket bidrager til et godt indeklima. Der vil dog være vedligeholdelse i form af at fjerne grene, blade og skidt, der kan sætte sig fast i samlinger. Tegl er blandt de dyreste tagformer, men du får tilsvarende en længere holdbarhed.

Estimeret holdbarhed: 50-70 år.

Kræver undertag? Ja.

om eternittag

eternit tag

Bølgeplade tage er kendt fra 60’erne og 70’ernes byggeboom og hører nok til den mest kedelige udgave af de tagtyper der findes. Bølgeplade af typen B6 er billige, nemme at lægge og kan stort set lægges på alle tagflader og taghældninger, Taget hører til de lettere tagtyper, og kan som regel lægges på alle konstruktioner.

Estimeret holdbarhed: 25-35 år.

Kræver undertag? Nej.

om ståltag

stål tag

En af de nemmeste løsninger i dag er at lægge et ståltag. Det er særlig hurtigt at lægge, da det er samlet i større plader, som sømmes sammen med rustfrie søm. Endelig kommer, at materialet er meget let, hvorfor det ofte kan lægges oven på et eksisterende gammelt tag, hvormed det bliver billigere at få nyt tag. Producenterne af ståltag lover desuden, at man har et meget tæt tag, som er stormtæt, da det er sømmet sammen (dog med udluftning visse steder). Ståltag findes i mange design og i et væld af farver. Fx kan man vælge et design, der til forveksling ligner tegl. Endelig er ståltag en oplagt løsning til de sekundære bygninger som redskabs- og cykelskuret eller have og legehuset. Ståltaget kræver ikke meget vedligehold, men kan med fordel renses i ny og næ.

Estimeret holdbarhed: 40-60 år.

Kræver undertag? Nej, medmindre hældningen er lav, dog anbefales undertag for at modvirke kondensdannelse under ståltagplader, som især opstår i vinterperioden.

om Betontag

Beton tag

Beton tegl er den lidt billigere løsning i forhold til rigtige lertegl, de er meget formfaste og præcise og giver derfor et tættere tag. Betontegl har dog den ulempe at de med tiden mister en del af farven, som vi kender det fra vores fliser i indkørslen, og så har beton tegl ofte den ulempe at der nemt kommer begroninger på den ru overflade. Betontegl er ligesom lertegl en tung løsning, og kræver at konstruktionen i huset kan bære.

Estimeret holdbarhed: 60-80 år.

Kræver undertag? Ja.

om natur skiffer tag

naturskiffer tag

Hvis skiferen er af god kvalitet, vil det have en meget god modstandsdygtighed over for klimatiske påvirkninger. Faktisk kan den holde i over 100 år.

Det er heller ikke nødvendigt med det store vedligehold af dette tag, men det er – som altid – en god idé at fjerne mos, blade og lignende jævnligt. Derudover kan levetiden af dit skifertag forlænges, hvis du cirka hvert femte år tjekker, om dit tag har fået skader.

Yderligere er skifer noget af det mest miljøvenlige, du kan få, når det kommer til tagbelægning. Der skal kun bruges ressourcer til at udskifte taget hvert 100. år.

Estimeret holdbarhed: 100 år.

Kræver undertag? Ja.

om paptag

Paptag

Tagpap eller paptag er også en tagtype som anvedes mere og mere. Tagpap blev tidligere anvendt hovedsageligt til flade tage, men anvendes i dag til tage med hældning især på de flotte designhuse, som ofte har lidt skæve vinkler mm. Et paptag kan være en flot løsning, men kræver at huset passer til, samt at det laves ordentligt for at undgå utætheder osv. Paptaget er også et let tag, som kan monteres på de fleste bygninger, dog er det ikke den billigste løsning.

Estimeret holdbarhed: 20-40 år.

Kræver undertag? Nej.

om stråtag

stråtag

Som taget ud af en Morten Korch-film eller et H.C Andersen eventyr kan man vælge at lade sin bolig pryde med et stråtag eller tagrør. Oftest ser man denne løsning på ældre huse på landet og særligt bindingsværkshuse. Et nyt stråtag er både æstetisk flot og skiller sig ud fra de øvrige tagtyper ved at være et naturprodukt, der falder godt ind i den øvrige natur. Et stråtag, der er lagt korrekt har en fin holdbarhed og er tæt, men det kræver meget vedligehold. Fx skal rygningen skiftes ca. hvert femte år, og taget vil trænge til behandling fra en såkaldt tækkemand hvert 10-20 år. Et stråtag vil i praksis være det dyreste tag at forsikre i en hus- og ejerskiftesituation på grund af større risiko for brandfare.

Estimeret holdbarhed: 20-60 år (Meget afhængig af vind- og vejrforhold det pågældende sted)

Vi tilbyder professionelt og højt kvalitetsniveau. Butiksmontering og Shop in Shop, tømrerarbejde og snedkerarbejde, renovering af hus og udhus, nye vinduer og døre, lofter, vægge og gulve, tagarbejde, carporte og garage, udestue og træterrasse, skure og plankeværk, ombygning og tilbygning. Store og små opgave. Vi udfører tømrer og snedker opgaver i København, Hovedstadsområdet, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Silkeborg, Hørsholm, Helsingør, Næstved, Viborg, Fredericia, Køge, Holstebro, Hillerød, Taastrup, Slagelse, Holbæk, Sønderborg, Svendborg, Hjørring, Nørresundby, Ringsted, Frederikshavn, Ølstykke-Stenløse, Haderslev, Birkerød, Smørumnedre, Farum, Skive, Skanderborg, Nyborg, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Frederikssund, Lillerød, Aabenraa, Middelfart, Kalundborg, Ikast, Korsør, Grenaa, Varde, Rønne, Hedehusene, Thisted, Værløse, Frederiksværk, Brønderslev, Nakskov, Odder, Dragør, Hedensted, Haslev, Hobro, Vordingborg, Lystrup, Jyllinge, Struer, Vejen, Ringkøbing, Humlebæk, Grindsted, Støvring, Beder-Malling, Nykøbing Mors, Galten, Fredensborg, Sæby, Løgten, Helsinge, Hundested, Aars, Hørning, Ribe, Hadsten, Hinnerup, Sorø, Nivå, Skjern, Svenstrup, Skagen, Tønder, Vojens, Brande, Bjerringbro, Ebeltoft, Ry, Bramming, Faaborg, Hammel, Slangerup, Lemvig, Gilleleje, Billund, Ringe, Skælskør, Børkop, Aabybro, Hornslet, Assens, Kerteminde, Rødekro, Hellebæk, Maribo, Nordborg, Munkebo, Hirtshals, Bellinge, Nibe, Tune, Otterup, Hornbæk-Dronningmølle, Fensmark, Kjellerup, Mårslet, Nykøbing, Hadsund, Klarup, Strib, Vamdrup, Viby, Borup,Vodskov, Strøby Egede, Sakskøbing, Sejs-Svejbæk, Give, Rudkøbing, Brørup, Havdrup, Høng, Jyderup, Padborg, Kirke Hvalsø, Gråsten, Svogerslev, Faxe,Videbæk, Solbjerg, Sunds, Hjallerup, Langeskov, Årslev, Lynge, Dianalund, Bogense, Juelsminde, Vildbjerg, Jægerspris, Tarm, Brædstrup, Harlev, Løgstør, Frederiksberg, Præstø, Assentoft, Stege, Tølløse, Ølgod, Nexø, Store Heddinge, Gistrup, Jelling, Virklund, Hjortshøj, Græsted, Dronninglund, Løgumkloster, Storvorde, Taulov, Farsø, Glamsbjerg, Sabro, Fjerritslev, Søndersø, Thurø By, Aarup, Aulum, Toftlund, Broager, Vissenbjerg, Trige, Rønde, Augustenborg, Sankt Klemens, Skærbæk, Nørre Aaby, Lejre, Skibby, Asnæs, Ejby, Sindal, Vinderup, Søften, Sundby, Lolland, Auning, Brejning, Vindinge, Frejlev, Holsted, Lunderskov, Bjæverskov, Christiansfeld, Skørping, Egebjerg, Blovstrød, Tørring, Tjæreborg, Lund, Ganløse, Vestbjerg, Faxe Ladeplads, Hvide Sande, Hårlev, Pandrup, Svinninge, Højslev, Oksbøl, Langå, Aalestrup, Gundsømagle, Rønnede, Nordby, Tinglev, Rødding, Hurup, Høruphav, Kibæk, Ullerslev, Brovst Skævinge, Vester Hassing, Forlev, Stevnstrup, Stoholm, Vadum, Hals, Gram, Vrå, Liseleje, Mariager, Arden, Starup, Nyråd, Hørve, Guderup, Kås … – OG SELVFØLGELIG RESTEN AF DANMARK (Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Trekantområde).